Binnenhuisarchitectuur, Kleur en Styling

Mondelinge opleiding

In de opleiding 'Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling' leer je hoe je succesvolle interieurontwerpen kunt maken. Ook de technische kant daarvan krijgt aandacht: je leert plattegronden tekenen, er is aandacht voor bouwkundige kennis en materialenkennis. Perspectieftekenen, zowel handmatig als
op de computer horen, ook bij de studie! meer lezen

Interieur Projectontwikkeling

Als je grotere projecten wilt aanpakken moet je goed beslagen ten ijs komen. In deze opleiding zet je de puntjes op de i: je leert samenwerken met verschillende partijen - van stoffeerder tot architect, je leert projectplannen en tijdschema's opstellen en weet welke momenten je moet inbouwen om vast te stellen of je naar de volgende stap kunt. Een opleiding voor ambitieuze interieurprofessionals! 
meer lezen

Cursus Vloggen
Vloggen geeft inzicht wat vloggen precies inhoud en waarom het zo belangrijk en vooral leuk is om te doen.
 

3-daagse cursus SketchUp


De Basisprincipes van SketchUp:

Drie daagse cursus wordt gegeven op zaterdagen op locatie van 10.30 uur tot 16.00 uur.
Het 3D-principe wordt steeds populairder. Een 3D-ontwerp geeft immers een veel completer
beeld dan een 2D-ontwerp.

SketchUp is hét programma voor 3D-ontwerp en Styling.
meer lezen

Cursus Winkelstyling

Heb je een originele kijk op winkelruimtes? Altijd al een winkel creatief willen vormgeven? Of wil jij naast je opleiding als interieurstylist en ben jij werkzaam in de interieurbranche en lijkt het je leuk om winkelstyling toe te passen in toonaangevende interieurzaken?

Wij hebben speciaal voor jou een praktijkgerichte 2 daagse cursus winkelstyling ontwikkeld zodat jij deze extra vaardigheid kunt inzetten in een tijd waarin Wonen weer Beleven wordt.

Algemene informatie opleidingen

Voor de opleidingen werken De Interieurcoaches  samen met het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur (IVB), ook bekend als de International Academy for Interior Design. Dit is een door het Centraal Register Beroepsonderwijs (CRKBO) erkende onderwijsinstelling.
meer lezen

 

Scholingsvoucher UWV

Bent u 50 jaar of ouder en heeft u een WW-uitkering? Dan kunt u bij UWV subsidie aanvragen voor een opleiding. Die subsidie heet een scholingsvoucher. De hoogte ervan is maximaal 1.000 euro (inclusief btw). Dit bedrag is bedoeld voor alle kosten die bij de opleiding horen, zoals examengeld of boekengeld. 

Meer artikelen...