Pretty Home


Pretty home De Interieurcoaches


Pretty Home Zakelijke Markt:

Pretty Home is een nieuw en uniek Woonconcept die medio september gepresenteerd wordt in De Woonindustrie in Nieuwegein.

In samenwerking met de hieronder genoemde partijen is Pretty Home tot stand gekomen:
• Nijwie Furniture
• Le Chair Seats & More
• Eijffinger Behang
• Global Paint Verf
• De Huisstijl Makelaar

Waarom Pretty Home:
In het inspiratiehuis van Pretty Home kan uw klant ideeën opdoen over kleur in het interieur met verf, behang, interieurfolie, raambekleding, vloeren en prachtige meubelopstellingen.
Onze Pretty Home stylisten geven workshops/inspiratiedagen over allerlei woononderwerpen maar liefst 4 x per jaar in uw eigen Woonwinkel op beurzen en events. Kortom onze Pretty Home stylisten zorgen dat wonen weer beleven wordt. Bovendien werkt het concept van Pretty Home absoluut omzetverhogend omdat wij Creativiteit en Commercieel met elkaar verbinden.

Pretty Home huis aan huis service:
Op ieder gewenst moment komt de Pretty Home stylist bij de klant thuis voor één uur inspiratie over kleur en interieur.

Wilt u alle voordelen nog eens op een rij en wilt u het Woonconcept van Pretty Home komen bewonderen? Vanaf 11 september kan dat in
De Woonindustrie in Nieuwegein. U kunt ons bereiken via
info@deinterieurcoaches.nl en graag nodigen wij u dan uit om de presentatie over dit unieke omzetverhogende concept bij te wonen.

Pretty Home particuliere markt:

Wilt u één uur inspiratie over kleur en interieur, dat kan met onze nieuwe service, Pretty Home huis aan huis. Op aanvraag komt de Pretty Home stylist bij u thuis en geeft u één uur tips en tricks.

Na afloop ontvangt u een leuke inspirerende Goodybag dit alles bijelkaar voor slechts € 49,95.

Er zijn Pretty Home stylistes in alle provincies van Nederland, kijk onder het kopje coaches, submenu coaches in kaart gebracht.