Binnenhuisarchitectuur, Kleur en Styling

Mondelinge opleiding

In de opleiding 'Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling' leer je hoe je succesvolle interieurontwerpen kunt maken. Ook de technische kant daarvan krijgt aandacht: je leert plattegronden tekenen, er is aandacht voor bouwkundige kennis en materialenkennis.

Cursus Projectinrichting

In deze cursus nemen we een kijkje in de keuken van de projectinrichting. Hier wordt gewerkt aan opdrachten in verschillende branches, zoals kantoren, onderwijsinstellingen, multifunctionele centra / hospitality, zorginstellingen, gemeentehuizen en overheidsinstellingen, horeca etc. Het accent ligt op het bedenken van inrichtingsconcepten (creatieve proces) o.b.v. een PvE (pakket van eisen) in 2D en 3D, inclusief een materiaal en kleurvoorstel. We werken vanuit fictieve maar ook bestaande situaties, waarin je een opdracht volledig uitwerkt en presenteert aan de opdrachtgever.

Cursus Winkelstyling

Heb je een originele kijk op winkelruimtes? Altijd al een winkel creatief willen vormgeven? Of wil jij naast je opleiding als interieurstylist en ben jij werkzaam in de interieurbranche en lijkt het je leuk om winkelstyling toe te passen in toonaangevende interieurzaken?

Wij hebben speciaal voor jou een praktijkgerichte 2 daagse cursus winkelstyling ontwikkeld zodat jij deze extra vaardigheid kunt inzetten in een tijd waarin Wonen weer Beleven wordt.

Cursus SketchUp

Het 3D-principe wordt steeds populairder. Een 3D-ontwerp geeft immers een veel completer
beeld dan een 2D-ontwerp. Tijden en locatie in overleg.

SketchUp is hét programma voor 3D-ontwerp en Styling.

Scholingsvoucher UWV

Bent u 50 jaar of ouder en heeft u een WW-uitkering? Dan kunt u bij UWV subsidie aanvragen voor een opleiding. Die subsidie heet een scholingsvoucher. De hoogte ervan is maximaal 1.000 euro (inclusief btw). Dit bedrag is bedoeld voor alle kosten die bij de opleiding horen, zoals examengeld of boekengeld. 

Transitievergoeding

Vanaf 1 juli 2015 bestaat de transitievergoeding. De transitievergoeding is een vergoeding voor werknemers die hun baan verliezen.