Algemene informatie opleidingen

 

Voor de opleiding Interieurstyling werken De InterieurCoaches samen met het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur (IVB), ook bekend als de International Academy for Interior Design. Dit is een door het Centraal Register Beroepsonderwijs (CRKBO) erkende onderwijsinstelling.

Over het Instituut voor  Binnenhuisarchitectuur

Het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur, internationaal geregistreerd onder de naam International Academy for Interior Design, is gestart door Hans Slim. Hans Slim is in de jaren negentig begonnen met de televisieserie: 'Een eigen huis, een plek onder de zon', het eerste televisieprogramma op interieurgebied in Nederland. Het programma bestaat nog steeds, en wordt nu uitgezonden onder de naam 'Eigen Huis & Tuin'. 

Naast de presentatie deed Hans Slim ook de interieuradviezen en styling in dit televisieprogramma. Later werd hij gevraagd door John de Mol. Hij presenteerde drie jaar lang elke donderdag een styling- en interieuritem in het live-televisieprogramma 'Koffietijd!'. Daarna volgden nog vele andere programma's als: 'Klussen & Wonen', 'RTL-Live', 'de Vijfuurshow' enz. Ook bedacht en schreef hij televisieprogramma's zoals 'TV-Woonmagazine'. Hans Slim schreef ook regelmatig voor VT-Wonen, de Telegraafwoonkrant en vele vakbladen. 
website Hans Slim

Over De InterieurCoaches

De InterieurCoaches bestaat uit een team van professionele creatieve interieur- en verkoopstylisten die zowel op de particuliere als zakelijke markt in het hele land actief zijn. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Corien Meijer, die met de InterieurCoaches streeft naar een landelijk netwerk met goed opgeleide mensen, die opdrachten kunnen uitvoeren met de gewenste kwaliteit die door opdrachtgevers gevraagd wordt.

Opleidingen

De opleidingen van het IVB staan onder supervisie van Hans Slim. Hij begeleidt persoonlijk de werkstukken van de schriftelijke en mondelinge opleidingen bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur. Ook de opleidingen die in samenwerking met De InterieurCoaches worden gegeven staan onder supervisie van Hans Slim.

Mondelinge beroepsopleidingen: